ANCSR recunoaște activitatea CSTHR

ANCSR are trasate obiective importante pentru acest an

Din Consiliul Director al Asociației Naționale a Comitetelor Sectoriale (ANCSR) face parte începând cu data de 28 martie și Președintele Comitetului Sectorial Turism, Hoteluri și Restaurante (CSTHR) și totodată Prim-vicepreședintele FPTR, dr. ing Dragoș Răducan. 

În cadrul Adunării Generale a asociației, desfășurată înîn ultima săptămână din martie, membrii ANCSR au votat pentru a-și alege Consiliul Director. Astfel, au fost desemnați:

-Președinte – Doru Puiu
-Vicepreședinte – Elena Laslu
-Secretar general – Dragoș Răducan

Asociația are trasate obiective importante pentru acest an. În primă fază, membrii conducerii vor face dersuri pentru revizuirea a peste 2000 de standarde ocupaționale, unele dintre acestea având o vechime de peste 20 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*