Planetariul din Constanța, închis pentru două săptămâni

Planetariul din cadrul CMSN Constanța. FOTO GoNEXT.ro

Planetariul din Constanța a fost închise pentru două săptămâni deoarece rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut în municipiu.

Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a anunțat că Planetariul a fost închis timp  de 14 zile din cazua creșterii ratei de incidență a cazurilor de coronavirus.

În această perioadă rămân deschise vizitatorilor Acvariul și Microrezervația.

În municipiul Constanța rata incidenței depășise joi 5 la mia de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*