GoNEXT TV: Ștefan Leontin Joos, TUI Travel Center: “Destinațiile exotice și Antalya sunt cele mai cumpărate. Vom avea avion charter și din Constanța”

Ștefan Leontin Joos, managerul TUI Travel Center România. FOTO Adrian Boioglu
Ștefan Leontin Joos, managerul TUI Travel Center România. FOTO Adrian Boioglu

Ștefan Leontin Joos, managerul TUI Travel Center, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV. Emisiunea filmată la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, vine cu o discuție despre ofertele turistice de toamnă între online și offline.

Joos vorbește despre ofertele TUI Travel Center pentru această iarnă, dar și pentru vara viitoare. Totodată el susține că destinațiile exotice și Antalya sunt cele mai cumpărate vacanțe.

Managerul TUI Travel Center România are recomandări interesante pentru cei care caută să petreacă revelionul într-o zonă caldă și dezvăluie unde își va petrece vacanța din 2023.

Totodată, Ștefan Joos anunță, în exclusivitate, faptul că Antalya va fi legată de Constanța printr-o cursă charter, în vara lui 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*