GoNEXT TV: Semnal de alarmă tras de Corina Martin, proprietar al Agenției de Turism Mistral Tours: “Fără voucherele de vacanță, 80 la sută din volumele de încasări ale agențiilor de turism și hotelurilor se prăbușesc”

Corina Martin. FOTO Paul Alexe

Industria ospitalității, greu lovită în perioada pandemiei, încearcă să facă pași timizi către relansare, chiar dacă incertitudinea cu privire la revenirea la normalitate încă persistă. Despre perspectivele din turism în perioada imediat următoare, au discutat Corina Martin, managerul uneia dintre cele mai importante agenții de turism din Constanța, Mistral Tours, și jurnalistul Paul Alexe.

Unul dintre subiectele abordate a fost cel legat de impactul asupra turismului intern pe care îl va avea decizia Guvernului de a nu mai acorda vouchere de vacanță, în 2021. Un subiect foarte bine cunoscut și argumentat de către Corina Martin, care s-a aflat la conducerea ANAT în perioada în care asociația a promovat beneficiile acordării voucherelor de vacanță, pentru turismul românesc, reușind să-i convingă pe guvernanții din acea perioadă să introducă acest sistem în România.

Corina Martin s-a referit și la deciziile luate de Grecia, Turcia și Bulgaria, potenții competitori ai României pe piața turismului, țări care investesc masiv în turismul național și care anunță, rând pe rând, deschiderea fără restricții a granițelor, pentru turiștii străini.

În acest context, invitata GoNEXT TV a evaluat și care sunt șansele ca litoralul românesc să primească turiști străini, în vara acestui an, dar și care ar trebui să fie principalul obiectiv al administrației publice locale în ceea ce privește turismul de la malul mării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*