Delfinariul din Constanța va fi închis timp de 14 zile

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul din Constanța va fi închis timp de 14 zile deoarece rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut în municipiu.

Conducerea Delfinariului a anunțat joi, că începând din 18 martie, secția Delfinariu a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va fi închisă timp de 14 zile, din cauza creșterii ratei de incidență a cazurilor de coronavirus.

În municipiul Constanța rata incidenței depășise joi 5 la mia de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*