Oferta turistică a județului Cluj, promovată pentru prima dată în capitala Banatului

Cheile Turzii sunt preferate de turiști. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a participat, în perioada 1-3 martie la Târgul de Turism Vacanța, cea mai importantă manifestare a industriei de profil din vestul României.

Astfel, la Timișoara, angajații Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din cadrul Consiliului Județean Cluj au oferit turiștilor interesați informații despre patrimoniul turistic al județului precum și despre evenimentele majore care se vor desfășura în anul 2019. Vizitatorii standului au prezentat un interes deosebit pentru atracţiile naturale din judeţ, centrul istoric al municipiului Cluj-Napoca, obiectivele din centrele urbane ale județului, locurile de cazare din satele tradiționale şi obiceiurile specifice zonei Clujului.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Centrului Regional de Afaceri Timișoara, de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism, manifestarea incluzând și ateliere de creaţie pentru copii, degustări de produse specifice anumitor zone turistice, tombole și premii.

În pavilionul expozițional de aproximativ 500 de m2 au fost amenajate 41 de standuri în cadrul cărora au fost prezente agenții de turism, asociații și autorități profesionale din turism, precum și mass media de profil.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*