#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Comedie cu olteni” de la Biblioteca Astra din Sibiu

Secvență din spectacolul "Comedie cu olteni". FOTO Ateneul din Iași

Ateneul din Iași se află într-un turneu național, iar de Ziua Femeii ajunge la Sibiu cu spectacolul “Comedie cu olteni”. Astfel, piesa de teatru, regizată de Ovidiu Cuncea, este programată pe data de 8 martie, de la ora 19, la Biblioteca Astra – sala festivă, din Sibiu.

Redacția GoNEXT are plăcerea să te invite la acest spectacol. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 8 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la această piesă de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 6 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

”Iașiul este spațiul unde s-a născut teatrul românesc. La sugestia mitropolitului Olteniei, Î.P.S. Irineu Popa am purces la realizarea acestui spectacol în Târgul Ieșilor. Pe deasupra e provocator să faci o comedie cu olteni jucată de moldoveni.”, au precizat realizatorii spectacolului.

Distribuția: Daniel Onoae – Lisandru Joițoiu, Erica Moldovan – Aurica Joițoiu, Alexandra Macovei – Trina Joițoiu, Dumitru Florescu – Gheorghe Ciocu, Cezara Fantu – Dumitra Ciocu, Codrin Dánilá – Ciron, Vlad Baba – Poponete, Andrei Ciobanu – Țîvriș, Alexandra Paftală – Truță, Ana Hegyi -Petria, Daniel Popa – Martorul.

Regia – Ovidiu Cuncea

Asistent regie  – Andrei Ciobanu. Scenografie – Titus Ivan. Costume – Alina Dincă Pușcașu

Acest spectacol face parte din Turneul Național “Unire prin Cultură” inițiat de Ateneul din Iași cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*