O mică localitate de pe Dunăre, din Constanța va ajunge vedetă – este gazda unui festival cu ambiții mari: Boomfest

Festivalul Boomfest pe malul Dunării

La Seimeni, pe malul Dunării, într-o zonă superbă de pădure sub un cer plin cu stele se anunță muzică, grătare, camping pe 3 ha, piscine, party cu spumă și plajă.

Boomfest dorește să devină unul dintre cele mai importante festivaluri din România sau chiar din Europa. Perioada de desfășurare este 24-25 august pentru a sărbători sfârșitul verii pe malul Dunării. Festivalul va avea loc în comuna Seimeni, Constanța (lângă Cernavodă) într-o zona superbă, care îți oferă mai mult decât un loc unde să dansezi.

„Totul a început în ziua în care am realizat că peste tot în România se organizează festivaluri, exceptând zona noastră, așa că ne-am hotărât să preluăm frâiele și să facem chiar noi un festival. Este un eveniment organizat de tineri pentru tineri și este ocazia noastră să arătăm că și noua generație este capabilă de lucruri foarte mari“, spune Iustin Enescu

Comuna Seimeni este situată în partea de nord-vest a județului, pe șoseaua Cernavodă – Saraiu, pe malul Dunării, în apropiere aflându-se Capidava și orașul Cernavodă. Accesul se poate face pe drumul județean DJ 223 Cernavodă-Seimeni-Saraiu.

Petrecerea se va desfășura pe malul Dunării și îți va oferi sentimentul că te afli într-o poveste. Fără prea multe surse de electricitate, vom lăsa Luna și stele să ne lumineze, ca să putem sărbători simplitatea, natura și prietenia.

Punem la dispoziție o zonă de camping de 3 ha, zonă de Street Food, piscine, party cu spumă, zona de barbeque (grătar), plajă pe malul Dunării, o zonă superbă de pădure unde vă puteți relaxa și bucura de muzică bună.

De distracție se vor ocupa:

Macanache, Nane, Kazi Ploae, The Watcher, Brugner, K-Lu, Full Tones, Dj Sauce, Dj Wicked, Dj Dox, Dj Christian Green
Dj Undoo, Dj Lexi, Dj Oldskull, Dj Robert, Dj Style, Dj Nistor, Dj Dumitrescu, Mc Nicolle, Tony Sax și mulți alții.

Pentru abonamentele early bird, aflate în număr limitat – 350 bucăți, prețul este de 75 lei.

https://we.tl/KnnXQpVMWo

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*