Noile măsuri de siguranță a pasagerilor companiei TAROM luate de companie

Măsuri suplimentare luate de compania TAROM.FOTO TAROM

Odată cu redeschiderea graniţelor si aeroporturilor, atât la nivel naţional, cât şi la nivelul altor state, au fost luate măsuri în vedera combaterii răspândirii epidemiei de Covid 19. Aceste măsuri pot îmbrăca forma obligativităţii sau recomandării funcție de destinație.

Compania TAROM a precizat că pune pe primul loc siguranţa şi sănătatea pasagerilor săi, respectând toate măsurile/recomdările statului român.

Pentru ca experienţa dumneavostră sa fie cât mai plăcută, vă rugăm să vă informaţi din timp cu privire la măsurile luate de Compania TAROM, de autorităţile române (aeroporturile de pe teritoriul României) si de autorităţile statelor de destinaţie.

 Măsuri de călătorie la bordul aeronavelor TAROM

Măsuri Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti

Recomadările de călătorie emise de statul britanic

Formular pentru intrare in ITALIA

Formular pentru intrare in AUSTRIA

Formular pentru intrare in ROMANIA

Formular pentru intrare in GERMANIA

Formular pentru intrare in FRANŢA

Formular pentru intrare in SPANIA

Formular pentru intrare in GRECIA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*