AUDIO “ALL Inclusive”: Ciprian Șlemco organizează Conferința Națională a Ghizilor de Turism în Bucovina

Ciprian Șlemco, directorul agenției Hello Bucovina și ghid de turism. FOTO Arhiva Personală
Ciprian Șlemco, directorul agenției Hello Bucovina și ghid de turism. FOTO Arhiva Personală

Cea de a treia ediție a Conferinței Naționale a Ghizilor de Turism debutează pe 19 februarie 2018 la Suceava. Omul care a propus această locație, dar și un traseu prin Bucovina este Ciprian Șlemco de la Agenția “Hello Bucovina Travel and Tours”.

Jurnalistul Adrian Boioglu a discutat cu Ciprian Șlemco despre programul acestui eveniment care coincide cu Ziua Internațională a Ghizilor. Ascultați episodul 39 din Podcastul de Turism “ALL Inclusive”.

ALL Inclusive este primul podcast de turism din România. Acest show face parte din rețeaua CityPodcast.

Află detalii despre această ediție a Conferinței Naționale a Ghizilor de Turism din Bucovina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*