Un bilet la Delfinariul din Constanța costă 20 de lei pentru adulți

Delfinariul din Constanța

După ce timp de mai multe săptămâni Delfinariul din Constanța a prezentat în fiecare sfârșit de săptămână reprezentanții online deoarece accesul nu era permis din cauza stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus, din 15 mai spectacolele pot fi văzute din nou din sală.

La Delfinariu sunt zilnic două antrenamente cu delfinii Ni-Ni şi Chan-Chan, de la orele 11.00 şi 15.00, iar sâmbăta şi duminica sunt trei reprezentaţii, de la orele 11.00, 13.00 şi 15.00.

Preţul de intrare este următorul: adulți 20 de lei, elevi sau studenți – 5 lei, iar accesul copiilor până la vârsta de 7 ani este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*