Neversea a încheiat campania „The Green Challenge” cu o super petrecere pe mare și un DJ performance alimentat, în premieră mondială, cu energie verde

Organizatorii festivalului Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și primul festival din lume alimentat cu energie eoliană, au încheiat cu succes campania „The Green Challenge”. Campania s-a încheiat în largul Mării Negre, pe un catamaran și trei veliere, cu o nouă premieră mondială: primul DJ performance din lume, alimentat cu energie verde. Astfel, nici pentru mișcare, nici pentru alimentare nu s-au folosit deloc combustibili fosili, ci doar energia verde produsă de vânt.

Câștigătorii concursului The Green Challenge au avut ocazia să se distreze o zi întreagă pe apă, alături de prieteni. Experiența oferită câștigătorilor de Neversea a fost completată de un show de kite-uri și cursuri de Stand-up Paddle, activități 100 la sută green, la care au putut participa toți invitații dornici să se bucure de acest sport.

Pe tot parcursul petrecerii exclusiviste, participanții s-au bucurat de muzica DJ-ului MarkAzzeko, care, timp de 6 ore, și-a alimentat echipamentele muzicale cu energie verde provenită de la bateriile ambarcațiunilor personalizate. Pe lângă accesul la party, câștigătorii campaniei The Green Challenge au primit invitații duble la festivalul Neversea 2021. Transportul, cazarea și mesele au fost asigurate de către organizatori și parteneri, iar invitații au avut surpriza să descopere în camerele de hotel și cadouri personalizate cu șepci Neversea, lanyard-uri Neversea, baterii externe CEZ, genți waterproof și alte surprize.

Campania The Green Challenge a fost lansată de organizatorii Neversea și Grupul CEZ în România pentru a încuraja sustenabilitatea și protejarea mediului. Fanii care s-au înscris în concurs au avut posibilitatea să adopte o turbină eoliană din Parcul Eolian Fântânele-Cogealac și astfel să producă energie electrică verde, pentru alimentarea ediției de anul viitor a festivalului Neversea.

În 2019, zona CEZ din cadrul festivalului Neversea a fost alimentată exclusiv cu energie produsă în parcul eolian CEZ din județul Constanța, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care se întinde pe o suprafață de 600 de hectare. Cei care au adoptat eoliene prin The Green Challenge au putut verifica, în timp real, în aplicația Neversea, câtă energie verde a produs în realitate turbina lor. Astfel, festivalul din 2021 va fi alimentat cu energie electrică verde, într-o proporție și mai mare decât în 2019, precum și de energia creativă a participanților săi. În viitor, organizatorii Neversea își propun ca întreg festivalul să fie alimentat cu energie verde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*