Ministrul Turismului Bogdan Trif participă la deschiderea Târgului Internațional de Turism de la Chișinău

Bogdan Trif, propus la Ministerul Turismului. FOTO GNM
Bogdan Trif, Ministrul Turismului. FOTO GNM

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, participă, pe 29 martie, la deschiderea Târgului Internațional de Turism de la Chișinău, desfășurat în perioada 29 martie – 1 aprilie.

Cu prilejul vizitei de lucru, ministrul Turismului, Bogdan Trif, va avea întrevederi cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, precum și cu directorul general al Agenției de Turism a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, pe tema cooperării bilaterale în domeniul turismului.

De asemenea, ministrul Bogdan Trif se va întâlni și cu reprezentanți ai industriei turismului de peste Prut, precum și cu Asociația Investitorilor Români din Republica Moldova.

Republica Moldova este una dintre piețele prioritare pentru ministerul Turismului din România. Cetățenii moldoveni sunt în top 10 vizitatori ai țării noastre. În 2017, s-a înregistrat o creștere cu 13 procente a numărului turiștilor de peste Prut care au venit în țara noastră.

Târgul de Turism din Chișinău reprezintă cel mai important eveniment al industriei de profil din Republica Moldova. Târgul reunește agenții de turism, autorități centrale și locale, companii aeriene și alți reprezentanți ai mediului privat din turism.

Ministerul Turismului din România participă cu un stand de 80 de metri pătrați, unde 19 coexpozanți, agenții de turism, reprezentanți ai unor complexuri turistice și autorități locale, prezintă oferta turistică a României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*