La Sibiu are loc Forumul #Sibiupro TURISM 2018

AJTS Sibiu organizează Forumul de Turism, #Sibiupro. FOTO Adrian Boioglu

Forumul #Sibiupro TURISM 2018 este organizat de către AJTS Sibiu și reunește profesiniști din domeniul turismului cultural, gastronomic și în natură, preocupați de dezvoltarea și marketingul sustenabil al destinației turistice Sibiu. Evenimentul face parte din agenda oficială a evenimentelor ce susțin Anul European al Patrimoniului Cultural 2018 și facilitează consolidarea rețelei de parteneri, schimbul de bune practici și parteneriatul durabil pentru viitorul destinației turistice.

În cadrul forumului va fi prezentat și planul de acțiuni pentru implementarea strategiei de marketing, integrată a destinației turistice județul Sibiu, pentru perioada 2018-2020, în vederea consolidării poziției Sibiului, ca destinație turistică de calitate, sustenabilă și competitivă, pe plan național și internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*