Mii de turiști sunt așteptați să ajungă anul acesta la Constanța la bordul vaselor de croazieră

River Adagio, prima navă fluvială de pasageri care va ajunge anul acesta în Portul Constanța. FOTO CNAPMSA

Aproape 40 de nave de croazieră vor avea escale în Portul Constanța, în acest sezon, în creștere față de anii anteriori, iar lista vaselor rămâne deschisă.

Astfel, până la această dată, 39 de nave de croazieră, maritime și fluviale, și-au anunțat escale în Portul Constanța. Prima dintre acestea, Serenissima, navă maritimă de croazieră, este programată în data de 24 aprilie. Ultimul vas care este programat să ajungă în Portul Constanța, în 04 noiembrie, este MS Satoshi, tot o navă maritimă.

Din totalul celor 39 de nave, șapte sunt fluviale. Prima navă fluvială care va ajunge în Dana Pasageri a Portului Constanța va fi River Adagio. De altfel, aceasta are programate, în total, patru sosiri la Constanța.

Miile de turiști pe care navele pasager îi aduc  la Constanţa  au de  ales să viziteze, pe durata escalei, obiective din judeţul Constanţa, dar și Bucureştiul sau Delta Dunării. Turiștii sosiți la Constanța vizitează Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, dar și stațiunea Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*