“Reîntoarcerea la tradiții” – spectacol de promovare a culturii tradiționale, la Cluj-Napoca

Spectacol folcloric la Cluj

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, Radio Renașterea, organizează marți, 21 mai, de la ora 18.00, Spectacolul folcloric “REÎNTOARCEREA LA TRADIȚII”.

Evenimentul este organizat cu prilejul „Anului Omagial al satului românesc” și împlinirii a 20 de ani de la înființarea radio Renașterea.

Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Intrarea se face doar pe bază de invitații. Acestea se pot obține în mod gratuit, de la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, Calea Dorobanților 104 (clădirea Bibliotecii Județene Octavian Goga, etaj 6), începând de luni, 13 mai 2019, între orele 10.00 – 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*