Exact Travel promovează la târgul de turism online Japonia și alte destinații îndepărtate

Anul 2023 se anunță unul excelent pentru a călători, iar românii sunt hotărâți să aleagă destinații îndepărtate unde se pot relaxa alături de prieteni sau familie.

În topul destinațiilor promovate pe perioada târgului de turism online organizat de „Exact Travel”, prin departamentul de outgoing al agenției de turism Exact Tours, se află Japonia, care este de mai bine de șase luni în topul preferințelor turiștilor români din acest an.

Principalele programe ale destinației aflate în topul preferințelor sunt:

  • Japonia – anime, un tur deosebit dedicat familiilor cu copii dar și pasionaților de manga și de benzi desenate, organizat în perioada vacanței de vară;
  • Japonia – Muntele Fuji organizat, de asemenea, în perioada verii, ocazie unică de a escalada muntele – unicul program care oferă această experiență, din piața turistică din România.
  • Japonia – Coreea de Sud, ideal pentru cei care doresc să călătorească în ambele țări într-o singură vacanță.

Exact Travel a lansat, în premieră, în anul 2023,  o croazieră de grup în Japonia și Coreea de Sud în data de  14 noiembrie 2023, un program în care turiștii vor descoperi frumuseți ale naturii, orașe încărcate de istorie, care păstrează tradiții milenare și o impresionantă arhitectură modernă, locuri unice în care este greu de ajuns într-un program obișnuit, terestru. Este un program dedicat chiar și celor care au vizitat deja Japonia și Coreea de Sud, pentru că se descoperă și orașe mai puțin cunoscute și în care este mai greu de ajuns într-un tur clasic, obișnuit.

Iată care sunt cele mai apreciate destinații și programe selectate aflate la reducere pe perioada târgului de turism:

  • Bhutan – Nepal, 3.499 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • Mexic, 15 zile, 3.190 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • Namibia si Cascada Victoria, 13 zile, 3.790 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • Malaezia – Indonezia – Thailanda, 16 zile, 2.990 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • SUA – Coasta de Vest, 14 zile, 4.895 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • SUA – Parcuri Naționale & Las Vegas, 13 zile, 3.499 euro, reducere de 100 de euro/ persoană;
  • Peru, 12 zile, 2.990 euro, reducere de 100 de euro/ persoană.

Comparativ cu primul trimestru al anului 2022, Exact Travel se bucură de o creștere de 50 la sută a numărului de rezervări în general cu preponderență pe Japonia, care s-a redeschis post pandemie, în vara anului 2022.

„Se observă în ultimul timp, mai ales post pandemie, că preferințele turiștilor români s-au schimbat, iar aceștia au devenit tot mai interesați de excursiile organizate de sărbători, precum Paștele în țări ortodoxe. Un astfel de exemplu este croaziera de grup pe care o organizăm în insulele grecești, în perioada sărbătorilor pascale, unul dintre programele preferate de turiștii români. De asemenea, românii se arată tot mai interesați și de destinații unice, care nu au fost atât de mult promovate, necunoscute, și care reprezintă o noutate, precum Namibia sau Kirghizstan. Iar legat de Japonia, pentru că am observat un interes crescând al clienților noștri pentru Japonia, pentru viitor pregătim și alte surprize. Japonia nu înseamnă doar cireși înfloriți sau arțari de toamnă. Sigur, încercăm să evităm sezonul ploios din iunie și perioada taifunurilor de la sfârșitul lunii august, dar Japonia are ceva de oferit în fiecare sezon, începând cu celebrele Matsuri, sărbători locale spectaculoase, natură  surprinzătoare și o atenție inclusiv culinară la tot ce este specific anotimpului dat”, declară Viviana Dumitru, Product Manager la Exact Travel – departamentul de outgoing al agenției de turism  Exact Tours.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*