DAL Travel: Românii aleg la început de an circuite turistice în destinații inedite

Consultanții DAL Travel remarcă apetitul turiștilor români pentru destinații exotice, îndepărtate, o parte dintre ele inedite, promovate în premieră în cadrul circuitelor turistice, unde au ocazia să viziteze multe obiective turistice și chiar mai multe țări.

Potrivit DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), românii profită în continuare de relaxările din mai multe țări îndepărtate, exotice și aleg destinațiile cu mai puține restricții.

Pentru perioada februarie – martie, DAL Travel propune circuite în câteva destinații inedite: Pakistanul de Sud (11.02.- 23.02.2022), Uganda – Rwanda (19.02.- 07.03.2022), Carnavalul de la NISA (24.02.- 27.02.2022), Croazieră în Golful Persic (Emiratele Arabe Unite – Arabia Saudită – Qatar) (04.03 – 12.03.2022), Sultanatul Oman (10.03 – 18.03.2022), Scoția Boreală (16.03 – 25.03.2022), Chile – marele circuit: Deșertul Atacama, Patagonia & Insula Paștelui (23.03.-09.04.2022), Algeria (29.03 – 09.04.2022).

„Turiștii doresc întotdeauna servicii de calitate, cu ghizi locali buni, mijloace de transport cu standard ridicat, hoteluri atent selecționate, mese bune conform programului. Folosim întotdeauna un ghid sau tour leader profesionist iar itinerariile sunt, la cererea turiștilor, complexe. De asemenea, călătorii trebuie să aibă siguranța că circuitul respectiv se va desfășura conform programului și încrederea că atunci când merg cu un grup, problemele care se pot ivi se vor rezolva fără îndoială și rapid. Românii țin din ce în ce mai mult cont de experiența agenției care oferă încredere, de atmosfera plăcută pe parcursul călătoriei și de lipsa grijilor în timpul călătoriei. Prin prisma călătoriei în circuite de grup, turiștii pot întâlni oameni noi, cu care pot crea conexiuni și au parte de informații și descrieri detaliate ale obiectivelor pe care le vizitează”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

În prima parte a anului, cele mai solicitate destinații pentru circuite sunt Sri Lanka (în combinație cu Maldive sau cu India), Mexic (marele circuit), Cuba (și sejur în Varadero), Peru (Colca, Nazca) și Pakistan (noua vedetă în portofoliul DAL Travel).

Iată câteva exemple de circuite operate de DAL Travel în lunile februarie și martie, de la cele mai accesibile ca preț până la cele mai scumpe:

Potrivit consultanților DAL Travel, asigurările de călătorie sunt foarte importante, mai ales în această perioadă.

Există mai multe tipuri de asigurări de călătorie:

  • Asigurarea storno (înainte de călătorie). Anularea unei călătorii poate fi extrem de costisitoare. Turiștii ar trebui să aibă un plan de rezervă în cazul în care apar evenimente neprevăzute demonstrabile care ar putea împiedica călătoria, astfel că o asemenea asigurare oferă protecție financiară.
  • Asigurarea medicală de călătorie (din timpul călătoriei). Aceasta acoperă costurile medicale ce pot apărea pe parcursul călătoriei în afara țării, inclusiv riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Turiștii pot beneficia și de alte acoperiri cu această asigurare, precum asistență de urgență non-stop, asigurarea bagajelor și asigurare în caz de accident.

Fiecare turist trebuie să țină cont de propriile nevoi atunci când alege un pachet de asigurare. DAL Travel recomandă încheierea unei asigurări medicale și storno pentru a acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare. Consultanții de turism stau la dispoziția turiștilor în caz că aceștia au nevoie de asistență pentru a alege asigurarea de călătorie potrivită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*