MASSIF lansează abonamentele BrasoViza

Festivalul Massif. FOTO Massif

Festivalul MASSIF anunță lansarea abonamentelor BrasoViza, un beneficiu exclusiv pentru locuitorii din Brașov și Prahova. Astfel, cu un act de identitate valid care atestă domiciliul sau reședința în unul din cele două județe, poți obține un abonament la preț special.

Abonamentele BrasoViza se pot achiziționa la prețul de 59 euro + taxe, accesând link-ul: https://bemassif.com/tickets.html, în limita stocului disponibil.

La momentul desfășurării festivalului, participanții se vor prezenta la punctul marcat “Acreditări”, situat în cadrul festivalului, de unde își vor ridica direct brățara de festival prin prezentarea unui act de identitate care să indice locul de reședință.

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă.

Festivalul MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, a anunțat primul val de artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024.

Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Valeron, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Artiști apreciați la nivel național completează lineup-ul, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang.

Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*