DAL Travel lansează campania”Pro Mo(ș) Nicolae – Ești cu… minte?”, pentru perioada 6 – 10 decembrie

DAL Travel lansează campania”Pro Mo(ș) Nicolae – Ești cu… minte?”, pentru perioada 6 – 10 decembrie. FOTO DAL Travel

Datorită succesului mare înregistrat de către ofertele Black Friday și de campaniile speciale ale târgului online de turism, DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) – a decis să lanseze campania ”Pro Mo(ș) Nicolae – Ești cu… minte?” cu ocazia începutului sărbătorilor de iarnă.

Majoritatea reducerilor sunt cuprinse între 50 și 200 de euro de persoană, tarifele încep de la 980 de euro de persoană și vizează peste 250 de locuri disponibile la o selectie de destinații exotice și circuite premium de pe toate continentele, cu plecări începând cu sărbătorile de Revelion și până în aprilie 2024.

”Campaniile noastre precedente s-au bucurat de un mare interes, ceea ce arată apetitul crescut al turiștilor pentru destinațiile exotice și pentru circuitele cu însoțitor de grup, iar în acest context orice reducere prezintă interes. Așa cum pentru sejururile clasice de plajă există campanii early booking, noi oferim campanii speciale de reduceri pentru circuite și destinații exotice. Campania noastră de Moș Nicolae, demarată acum doi ani, s-au bucurat de succes, astfel că am continuat această tradiție. De mai mulți ani a intrat în obiceiul pasionaților de călătorii să ofere și cadouri turistice în luna decembrie. Firește că o să mai pregătim astfel de promoții surpriză. Reducerile sunt consistente, iar pentru anumite destinații un cuplu poate economisi și 400 de euro”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Printre cele mai importante Super promoții de Moș Nicolae oferite de DAL Travel se numără Revelion în Coreea de Sud (28 decembrie – 6 ianuarie 2024), cu reducere de 200 de euro de persoană, Revelion asiatic Deluxe: Thailanda – Malaezia – Singapore (28 decembrie – 9 ianuarie 2024), Marele Tur al Filipinelor (28 februarie – 12 martie 2024), cu reducere de 150 de euro de persoană, respectiv Taiwan – Coreea de Sud (24 martie – 5 aprilie 2024), Marele circuit al Columbiei (8-20 februarie 2024), Tanzania – Zanzibar (28 februarie -10 martie) sau Namibia – Cascada Victoria (15-28 martie) cu reducere de 120 de euro.

Pachetele turistice din cadrul campaniei de Moș Nicolae vor putea fi achiziționate cu plata unui avans de doar 30 %, în termen de trei zile lucrătoare de la data înscrierii, în limita locurilor disponibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*