Județul Constanța este prezent la Târgul Internațional de Turism de la Berlin – ITB 2019

România este prezentă la Târgul Internațional de Turism de la Berlin. FOTO Ministerul Turismului

La invitația Ministerului Turismului, Consiliul Județean Constanța face parte dintre principalii expozanți participanți în perioada 6 – 10 martie la Târgul Internațional de Turism de la Berlin – ITB 2019. Acest eveniment este unul de impact pentru industria turistică, fiind recunoscut ca cel mai mare târg de profil din lume.

Seara Românească a fost deschisă oficial de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, împreună cu Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Ilie Năstase, ambasador al turismului românesc.

”Prezența noastră la acest târg este deosebit de importantă. Am avut astfel prilejul de a prezenta personal, în prima zi a târgului, câteva dintre atracțiile turistice deosebite ale județului Constanța. Vizitatorii și specialiștii în turism prezenți, în număr mare, la standul județului nostru au fost extrem de interesați de ofertele litoralului românesc. Ca reprezentant al autorității locale am obligația de a sprijini dezvoltarea industriei turistice prin promovarea întregii regiuni atât pe plan național cât și internațional. Scopul principal al prezenței noastre la acest târg este cel de a plasa ofertele estivale ale stațiunilor din Constanța, în topul preferințelor turiștilor străini”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul Internațional de Turism de la Berlin cu un stand propriu, pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Turismului, alături de agenții de turism, autorități locale și centrale, companii aeriene și crame de vinuri românești. La acest eveniment sunt prezenți un număr de aproximativ 10.000 de expozanți, iar numărul vizitatorilor se ridică la aproximativ 150.000 de vizitatori

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*