Bogdan Trif: “Simplificăm procedura de acordare a finanțării pentru investițiile în turism”

La Suceava, ministrul Bogdan Trif a promis relaxarea condițiilor de finanțare. FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului a discutat, la Sucevița, cu reprezentanții autorităților locale din județul Suceava și a anunțat modificări în modul de acordare a finanțărilor.

Ministrul Bogdan Trif a subliniat nevoia de investiții din domeniu, a făcut un apel la primarii din zonă să vină cu proiecte pentru a accesa fondurile puse la dispoziție de minister și a promis relaxarea condițiilor de finanțare pentru a accelera dezvoltarea turismului din zonă.

“În perioada imediat următoare, vom modifica hotărârea de guvern privind investițiile din turism astfel încât procedura de acordare a finanțării să fie simplificată”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

La întrevedere au participat reprezentanți ai autorităților locale, deputați și senatori din Suceava, președintele Consiliului Județean și prefectul județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*