FOTO Ministrul Turismului le-a dat ultimatum autorităților sucevene să termine pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc

O pârtie de schi fără drum de acces. FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului a fost în control la pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, unde, personal, a vrut să verifice stadiul lucrărilor de la Câmpulung Moldovenesc care au tot fost întârziate de ani de zile.

Ministrul Bogdan Trif s-a arătat nemulțumit din cauza lipsei de interes a autorităților locale și județene.

“Proiectul a fost demarat în anul 2009 și iată că nici în ziua de astăzi nu suntem gata deși Ministerul și-a onorat toate obligațiile pe care le-a avut către autoritatea publică locală. Domnul primar ne-a dat asigurări că, până la sfârșitul toamnei, pârtia o să fie finalizată. Așteptăm, dar o să mai venim în zonă să ne asigurăm că nu o să ne trezim și la iarnă în aceeași situație ca anul trecut. Iarna asta nu vreau să tai o panglică, vreau să vin aici și să văd turiști care schiază”, a declarat Bogdan Trif, Ministrul Turismului

Bogdan Trif consideră că este inadmisibil ca reprezentanții Consiliului Județean Suceava să nu aloce bani pentru asfaltarea drumului de acces către pârtia de schi, după ce Ministerul Turismului a finanțat investiția pentru construcția a 2,8 km de pârtie, în proporție de 90% – 64.000.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*