Târgul de Turism „Vacanța“ de la Iași debutează la jumătatea lunii martie 2019

Parcul Copou din Iași. FOTO Facebook

Cea de a 7- a ediție a Târgului de Turism „Vacanța“ Iași se va desfășura în perioada 15 – 17 martie 2019 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2019, evenimentul se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

„Păstrând tradiția, timp de trei zile, vom oferi publicului ieșean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Expozanții vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu reduceri subtanțiale de tip early booking pentru vacanțele sezonului 2019, prezentări de destinații, produse de hobby și timp liber“, au transmis reprezentanții ANAT.

Tarife de participare:

Tarife pentru membri ANAT:

  • Chirie spatiu fără constructie ( doar mobilier – mese si scaune): 32 Euro+ TVA / m2

Tarif pentru cei care nu sunt membri ANAT:

  • Chirie spatiu fără constructie ( doar mobilier – mese si scaune): 38 Euro+ TVA / m2

Alocarea spatiilor expoziţionale se va realiza în ordinea transmiterii opţiunilor de stand (prin completarea Adeziunii contract) şi în ordinea efectuării plăţii.

Pentru înscrieri şi informaţii, persoanele interesate le pot obține pe adresa de e-mail mihaela.vidovici@anat.ro sau telefon 0749050591.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*