Iubitorii de Nordic Pole Walking sunt așteptați în Parcul Botanic din Timișoara

Iubitorii de Nordic Pole Walking sunt așteptați în fiecare sâmbătă dimineață în Parcul Botanic din Timișoara. FOTO Pixabay

Nordic Pole Walking este mersul cu ajutorul bețelor și care adună oameni de toate vârstele, de multe ori acei oameni care nu reușesc să alerge pe distanțe foarte mari, dar doresc să-și îmbunătățească modul de viață prin mișcare, să socializeze, să înlăture stresul cotidian, să-și corecteze ținuta corpului.

Este considerat unul dintre cele mai „la îndemână” sporturi, având în vedere că se poate practica oriunde, pe orice vreme și de către oricine. Este util în caz de graviditate și obezitate, fiind considerat al doilea sport după înot, care solicită peste 90% dintre grupele de mușchi.

Bețele ajută să vă măriți rezistența la efort, să reduceți disconfortul din genunchi, articulații, coloană, să vă mențineți postura verticală și să vă îmbunătățiți respirația.

Pentru început, turele de nordic walking vor fi de 5km și vor începe împreună cu cele de alergare, iar cel mai important accesoriu va fi zâmbetul.

Aceasta este o tura ținută în fiecare sâmbătă, cu pornirea împreună cu tura de alergare, la ora 09:00, din Parcul Botanic Timișoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*