TAROM oferă bilete la prețuri reduse spre cele mai importante destinații culturale

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

TAROM celebrează tema majoră a operei lui Mihai Eminescu – iubirea și, de 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale printr-o ofertă tribut IUBIRE pentru CULTURĂ și-a propus să ducă pasageri pe aripile iubirii, spre cele mai importante destinații culturale.

Astfel, prin oferta specială valabilă doar o zi (15 ianuarie), biletele de avion pentru călătorii în luna iubirii (februarie) au prețuri special reduse. Toți îndrăgostiții și toti iubitorii de cultură își pot face acum un cadou deosebit cu ocazia Valentine’s Day sau Dragobete.

Bilete de avion se achiziționează la prețuri speciale doar pe 15 ianuarie, prin oferta tribut TAROM, pentru călătorii în intervalul 12-18 Februarie 2024 sau 22-27 Februarie 2024 (data ultimului retur).

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile ce unesc iubirea și cultura sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pe următoarele destinaţii:

Tarif de la 120 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, bilete achiziţionate între Bucureşti – Istanbul, Praga, Roma;

Tarif de la 150 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, bilete achiziţionate între Bucureşti – Paris, Londra si Madrid;

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 12-18 Februarie 2024 si 22-27 Februarie 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*