Concurs de Ski + Snb 4xCROSS la Păltiniș

Un mare eveniment pentru iubitorii sporturilor de iarnă se ține la Păltiniș. FOTO Arena Platoș Păltiniș

Arena Platoș Păltiniș organizează un eveniment complex și dinamic – Ski + Snb 4xCROSS. Acesta este  cel mai spectaculos concurs al sezonului prin traseul cu obstacole rapide și prin formatul eliminatoriu cu 4 concurenți pe traseu, primii 2 mergând mai departe până în finală.

Calificările presupun parcurgerea traseului, individual contra-cronometru într-o singură manșă. În funcție de timpii obținuți în manșa de calificare, se vor forma grupe de câte 4 concurenți pentru manșele din finale.

Recunoașterea traseului se va face numai în derapaj, durata recunoașterii este de 30 minute, iar purtarea echipamentului de protecție pe parcursul ei este obligatorie.

Antrenamentul oficial constă în două manșe/coborâri pe traseul de skiercross/bordercross. Fiecare concurent va parcurge o manșă cronometrată înainte de manșele de calificare.

Linia de sosire este dotată cu o camera de filmat care va funcționa pe parcursul întregului concurs. În cazul în care în finală niciunul dintre concurenți nu ajunge la linia de sosire, clasamentul va fi dat de poziția lor pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*