Întâlnire româno-moldoveană pentru promovarea și dezvoltarea în comun a turismului

Ministrul Bogdan Trif și omologul moldovean. FOTO Asociația Națională de Turism Receptor, Moldova

ANTRIM și Moldova Tourist Information Center au găzduit pe 29 martie, întâlnirea dintre reprezentanții Platformei de dezvoltare a turismului din Republica Moldova și Ministrul Turismului din România, unde s-a discutat despre dezvoltarea și promovarea itinerariilor si proiectelor comune pe plan extern.

Printre subiectele abordate, se numără:

1. Organizarea intilnirilor de afaceri dintre operatorii de turism de pe ambele maluri ale Prutului în 4-5 orașe din România

2. Sprijinul autorităților române în organizarea tururilor de informare
pentru turoperatori Ro în RM

3. Revizuirea condițiilor de prestare a serviciilor ghizilor din RM în România și viceversa

4. Elaborarea traseelor mixte Ro-MD pe tematici ( Drumul Vinului, Drumul lui Ștefan cel Mare, Drumul Mănăstirilor, etc.) și promovarea cu eforturi comune la târgurile internaționale unde participă țările noastre

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*