CityID vă invită la turul Gourmand al Iașului

Ești gurmand și vrei să vezi Iașul?

CityID Iași vă invită la o aventură a simțurilor, la o plimbare întru descoperirea artizanilor originali și curajoși ai gastronomiei locale. Restaurante cu istorii necunoscute și fascinante, cafenele cu scop și cauză, laboratoare gastronomice și mici fabrici de fericire.

Ce-am fi fără gust, miros ori văz? În ce barbarie am cădea fără dulce-acrișorul unui sorbet de lămâie, fără damful înnebunitor de grătar sfârâind sau fără însorita licoare aurie a unui vin de Cotnari? Ar fi o tristă păcăleala de 1 aprilie. Nici nu vrem sa ne închipuim o astfel de realitate alternativă!

Dacă doriți să descoperiți toate aceste locuri și să aflați ce înseamnă fericirea, sunteti invitati să vă înscrieți pe site-ul lor: http://cityid.ro/turgourmand/ sau să-i contactați pe mail: contact@cityid.ro.

V-au pregătit multe cadouri și surprize de neuitat, care vă vor delecta toate simțurile! Veți gusta, veți degusta, va veti plimba și veti descoperi povești și locuri pline de savoare, culoare, istorie și bun gust!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*