Încep înscrierile pentru participare la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la Romexpo

ROMEXPO. FOTO Facebook/Romexpo

În perioada 14 – 17 noiembrie 2019 va avea loc la Romexpo – Pavilion B1, ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2019.

Formularul de înscriere oferă participanților posibilitatea de a transmite 4 variante de spațiu, în ordinea preferințelor. Aceste variante vor fi luate în calcul la alocarea spațiilor expoziționale, aplicând criteriile expuse în Anexă. În momentul alegerii spațiului, se va ține cont de configurația și suprafața inițială a standurilor din planurile pavilioanelor.

Membrii ANAT beneficiază de reducere la tariful de chirie al spaţiului interior net neamenajat din perioada de early booking cu 5%.

„Vă rugăm să transmiteți începând cu data 26 martie 2019 contractul și anexele semnate. Începând cu data de 8 aprilie 2019, vom analiza solicitările și vom aloca spațiile acolo unde nu există mai multe cereri pentru aceeași locație. Confirmările vor fi însoțite de factură, din care un avans de 25% trebuie achitat în termen de 72 de ore în vederea rezervării ferme a spațiului“, au transmis reprezentanții ANAT.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*