Trupa Coma cântă în Doors Club Constanța pe 8 februarie

Trupa Coma cântă în Doors Club Constanța

Fanii Coma au ocazia să se bucure vineri, 8 februarie, de un concert electrizant la Doors Club. Una dintre cele mai iubite trupe rock/ rock alternativ din România, concertează săptămâna aceasta la Constanța.

Coma s-a infiintat la începutul anilor 2000, din foști membri ai trupelor Daft Allison și SkaBurger. Inca de la început, formația se bucură de succes cu single-uri precum Bruzli vs Vandam, Nu vreau fetițo casa, Stai, In mine in soapta, extrase de pe albumul de debut Somn (2001), Coboară-mă-n Rai și Cântă-mi povestea (videoclip care are peste 1.500.000 de vizualizări pe youtube), ce apar pe al doilea album al trupei intitulat Nerostitele (2006).

În 2008 Coma vine în fața publicului într-o variantă acustică și așa ia nastere albumul Coma Light care conține piese mai vechi Coma reinterpretate într-o manieră acustică. Trupa rămâne în atenția publicului și prin piese ca: Un semn (2011), Chip (2014), Document (2015), Cel mai frumos loc de pe pamant (2016) sau La hotar. Toate acestea fac, la final de 2016, ca lansarea celui mai recent album Orizont sa fie sold out la Arenele Romane.

De-a lungul timpului, formația a susținut sute de concerte în cluburile din toată țara și a fost prezentă la toate festivalurile importante de la noi, precum: Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Street Delivery, BestFest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timișoara, Artmania Sibiu, Blaj aLive, Route 68 Dej, Snowboard FEST la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov; MotoRock Ploiesti, Street Food Festival, Burger Fest, Natura Fest etc.

Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Korn, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard, Dog Eat Dog.

Coma înseamnă: Cătălin – voce, Dan – voce & chitară, Răzvan – tobe, DJ Hefe – keys & samples, Sorin – bass, Matei – chitară.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 22.00. Info și rezervări: 0763661622.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*