La sfârșitul lunii aprilie, în Sulina se ține Sărbătoarea Scrumbiei Albastre, ediția a II-a

O idee pentru vacanța de Paște

Orașul Sulina vă invită la mult așteptatul eveniment -Sărbătoarea Scrumbiei Albastre- 29 Aprilie 2018. Evenimentul este organizat de către Primăria Sulina și Casa de Cultură Sulina.

Festivitatea de deschidere are loc la ora 12.00, iar între 12.30 și 13.00 se vor înmâna diplomele. La ora 13.15 este programat spectacolul folcloric cu ansamblurile participante la manifestare, iar de la ora 15.00 și până seara la ora 20.00, atmosfera va fi întreținuta de către formațiile „Acropolis Band“ și „Euxinus“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*