Hora Unirii, dansată de pasageri și însoțitori la Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Hora Unirii, dansată la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. FOTO: Mitică Raftu

Pasagerii și însoțitorii acestora, care s-au aflat în dimineața zilei de marți, 24 ianuarie, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-au prins într-o horă, invitați fiind la dans de un ansamblul folcloric profesionist.

Evenimentul, organizat chiar de conducerea aeroportului cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, s-a derulat la Terminalul Sosiri, începând cu ora 10.00, şi a mai cuprins momente inedite susţinute de ansamblul folcloric „Cununa Carpaţilor” din cadrul Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română” din Bucureşti, ansamblu profesionist care acoperă, prin repertoriu şi prin costumele populare, toate zonele folclorice ale ţării.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*