Haideți la Suceava să „Aducem satul în parc“

Eveniment deosebit în parcul Universității Ștefan cel Mare din Suceava.

Tradițiile românești vor putea fi întâlnite și anul acesta în parcul Universității Ștefan cel Mare din Suceava. Acest eveniment este creat cu scopul de a păstra vii tradițiile românești.

Haide pe 22 iunie la Suceava să redescoperi bogăția satelor tradiționale din ținutul autentic bucovinean! Te invităm să iei parte la un eveniment creat în scopul transpunerii tale într-un cadru plin de cultură și tradiție populară a satelor din Bucovina. Pentru câteva ore vei putea lua parte la ateliere de educație pe tema caselor tradiționale bucovinene, având oportunitatea de a desfășura diverse activități interactive puse la dispoziția atât a copiilor, cât și tuturor doritorilor de cunoaștere a valorilor populare orientate spre frumos, artă, cultură și civilizație a patriei bucovinene.

Gazda evenimentului vor fi studenții organizatori din cadrul specializării de turism (ECTS) ai Facultății de Științe Economice și Administrație Publică Suceava.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*