“Prima Zi la Mare” – 21 copii din medii defavorizate vin să vadă pentru prima dată litoralul românesc

Copii care nu au văzut litoralul până acum vor participa la deschiderea aqua park-ului

21 de copii cu vârste între 8 și 14 ani, proveniți din medii defavorizate și aflați în grijă Organizației Umanitare Concordia, văd pentru prima data în viață Marea Neagră, în perioadă 21-24 iunie. 

Acest lucru este posibil în cadrul campaniei de responsabilitate socială #PrimaZiLaMare, desfășurată de turoperatorul Paralela 45, una dintre cele mai mari companii de turism.

Campania #PrimaZiLaMare a început în 2017, iar organizatorii își propun să îl  se deruleze anual. La ediția din acest an turoperatorului Paralela 45 i s-au alăturat Subway Livrări Upground București, Subway Constanța, Cercetașii României – Centrul Local Cercetașii Mărini și Eforie Aqua Park, care împreună asigură facilitățile și activitățile pentru copii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*