„Caravana Go România 2018“ sosește în Delta Dunării și Dobrogea de Nord

Caravana Go Romania. FOTO Facebook
Caravana Go Romania. FOTO Facebook

„Caravana Go Romania 2018 sosește în Delta Dunării” , destinația turistică Delta Dunării fiind ultima oprire a caravanei, care călătorește pe itinerariul Cracovia – Satu Mare – Bistriţa – Iaşi – Suceava – Focşani – Tulcea şi retur, prin Focşani, Braşov, Sibiu, Oradea, conform traseului parcurs de turiştii polonezi spre litoralul Mării Negre, în anii ’70 – ’80 ai secolului trecut.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, alături de Hotel Delta Tulcea, asigură parteneriatul local în organizarea acestui eveniment în municipiul Tulcea. Astfel, joi 14 iunie, începând cu ora 11:00 – va avea loc prezentarea autoturismelor retro Dacia și Fiat Polski în cadrul parcării Hotelului Delta, iar începând cu orele 11:30
se va face o excursie în Delta Dunării cu ambarcațiunea Hotelului Delta.

Acest proiect este la a II-a ediție și este circumscris eforturilor de consolidare a vizibilităţii şi atractivităţii ţării noastre pe piaţa poloneză de turism şi contribuie, astfel, la repunerea României pe lista destinaţiilor celor mai căutate de către turiştii polonezi. Caravana este formată din reprezentanţii celor două organizaţii partenere, care reunesc iubitorii din Polonia ai vechilor autoturisme româneşti Dacia 1100, 1300 şi 1310 (Asociaţia “Drum Bun” din Cracovia), respectiv Polski Fiat 126p (Asociaţia “Krakowskie Maluchy Noca”).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*