Sărbătoare mare la Năsăud de zilele orașului

Festival folcloric de zilel orașului Năsăud

Cea de-a XVII-a ediție a sărbătorilor orașului Năsăud se va desfășura la mijlocul lunii lui Florar. În mod tradițional, borna de reper a manifestărilor dedicate acestei sărbători este ziua de Ispas, Înălțarea Domnului, care în acest an va fi pe data de 17 mai.

Ca întotdeauna, prima zi a sărbătorilor va fi asigurată de o gală de excelență a folclorului românesc, cu soliști consacrați, care vor reprezenta toate regiunile istorice ale României. A doua zi, pe 18 mai, spectacolul se va adresa în special tineretului, cu alte nume mari de artiști și formații, iar la miezul nopții sunt programate focuri de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*