GoNEXT TV: Mirela Pană, actriță a Teatrului de Stat Constanța, dezvăluie câteva dintre poveștile sale de viață

Mirela Pană. FOTO Mitică Raftu

Una dintre cele mai importante reprezentante ale teatrului constănțean de după 1990, actrița Mirela Pană, este invitata jurnalistului Paul Alexe, la GoNEXT TV.

Cu o carieră impresionantă, recunoscută pentru profunzimea și diversitatea personajelor cărora le-a dat viață pe scena teatrului, Mirela Pană dezvăluie câteva dintre poveștile de viață care au ajutat-o să devină una dintre cele mai apreciate artiste ale scenei dramatice românești.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*