GoNEXT TV: Dana Rentea, Asociația Infotripiști: “Ne dorim să pregătim oameni în turism. Putem transmite know-how-ul și să ținem breasla unită”

Dana Rentea, președintele Asociației Lucrătorilor în Turism Infotripiști. FOTO Arian Boioglu

Dana Rentea este președintele Asociației Lucrătorilor în Turism Infotripiști, dar și manager al Agenției de Turism Simbotour. Ea este invitata jurnalistului Adrian Boioglu în emisiunea de la GoNEXT TV.

Discuția din această emisiune pornește de la povestea grupului “Infotripiști” și modul în care cea mai activă comunitate a oamenilor de turism s-a transformat într-o Asociație reprezentativă pentru breaslă.

Asociația Lucrătorilor în Turism Infotripiști și-a propus, înainte de pandemie, să coaguleze toți actorii din turism și nu doar agențiile.

Discuția cu Dana Rentea merge și către modul în care Târgurile de Turism mai ajută Agențiile să vândă, dar și modul în care România este reprezentată în extern.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*