GoNEXT TV: Cristian Bărhălescu, despre scandalul BlueAir: “Autoritățile s-au implicat doar declarativ. S-au spălat pe mâini și au lăsat agențiile de turism să se ocupe”

Cristian Bărhălescu. FOTO Paul Alexe

Cristian Bărhăleescu, managerul agenției de turism Icar Tours a fost prezent în studioul GoNEXT TV și a vorbit despre criza din aeroporturi cauzată de anularea curselor Blue Air.

Cristian Bărhălescu a explicat de ce s-a ajuns în această situație, dar și care a fost implicarea autorităților. TAROM a primit cinci milioane de lei de la bugetul de stat ca să-i aducă acasă pe românii blocați în diferite aeroporturi, dar acest ajutor nu a fost suficient.

Managerul agenției de turism a venit cu câteva sfaturi pentru cei cărora li s-au anulat zborurile și le-a  recomandat să aleagă serviciile unei agenții de turism atunci când pleacă în vacanță.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*