Ghizii de Turism din toată țara merg la pregătire în Delta Dunării. Trei zile de vizite și excursii în luna mai

Foișor de observare a păsărilor în Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Ghidul de Turism Ionuț Călin și Federația Națională a Ghizilor de Turism din România dau strângerea pentru cei mai activi ghizi din România. Destinația este Delta Dunării.

Între 13 și 16 mai 2018, în județul Tulcea are loc seminarul de pregătire a ghizilor “Delta te provoacă la aventură!”. Parteneri ai evenimentului sunt: Consiliul Județean Tulcea, FNGTR, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Antrec Tulcea, ARBDD și INCDDD. Portalul “Go NEXT” este partener media al evenimentului.

Seminarul debutează cu o conferință care are loc la Consiliul Județean Tulcea. Invitații vor pleca apoi cu bărcile spre Crișan.

Pe 14 mai, ghizii pleacă spre pădurea și satul Letea. Prânzul va fi servit într-o agopensiune din sat și este urmat de o plecare spre Sulina unde va fi vizitat orașul, cimitirul și plaja. Spre seara, invitații revin la Crișan, iar 15 mai merg la Murighiol.

“Prin acest eveniment se dorește pregătirea ghizilor de turism din România pe destinația Delta Dunării și promovarea acestei destinații. Avem în vedere și găsirea unei soluții privind autorizarea localnicilor care desfășoară activități de turism”, susține Ionuț Călin, organizatorul evenimentului.

Acesta este unul dintre evenimentele de formare continuă a ghizilor organizate cu susținerea FNGTR. Conferințe similare au avur la și la Oradea, în Bucovina, Constanța sau Alba Iulia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*