GoNEXT TV: Alexandra Bogatu, fondator Rezident, despre ce poate să ofere turiștilor un apartament în regim hotelier

Alexandra Bogatu - Rezident. FOTO Adrian Boioglu

Alexandra Bogatu, fondator Rezident, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Alexandra Bogatu a spus ce este Rezident și cum a pornit această afacere de închiriere a unor apartamente în regim hotelier.

Ea a mai precizat unde sunt aceste apartamente, ce oferă turiștilor și cum își promovează locațiile.

De asemenea, fondatorul Rezident a explicat și ce face diferită experiența de apartament față de un hotel, dar și care sunt amănuntele folosite pentru a atrage turiști și a-i face să fie mai mulțumiți.

Alexandra Bogatu a detaliat despre programul “Work from Eforie” în pandemie prin care puteai să lucrezi dintr-un apartament hotelier.

Ea s-a mai referit și la provocările actuale legate de pandemie și de război.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*