Obiectivele și zonele de cazare pitorești din județul Cluj, promovate de Consiliul Județean și Asociația Națională a Agențiilor de Turism

Biserica Sfântul Mihail din centrul municipiului Cluj-Napoca. FOTO Adrian Boioglu
Biserica Sfântul Mihail din centrul municipiului Cluj-Napoca. FOTO Adrian Boioglu

Patru zile au fost dedicate unui info-trip organizat de conducerea Consiliului Județean Cluj și ANAT. Evenimentul debutează pe 2 mai cu un tur ghidat al zonei centrale a municipiului Cluj-Napoca. Invitații vor afla, cu această ocazie, mai multe despre Piața Unirii și Piața Muzeului.

Pe 3 mai, participanții se întâlnesc cu mai-marii județului și apoi pleacă pe traseul Cluj-Napoca – Huedin – Criucea – Sâncraiu – Călățele – Beliș – Mărișel – lacul Tarnița – lacul Gilău. În timpul zilei vor fi vizitate Muzeul de la Ciucea cu tot cu mânăstirea din incintă, dar și pensiunile de la Sâncraiu. Tot pe 3 mai au loc întâlniri cu reprezentanți ai operatorilor de turism din Beliș, Mărișel, dar este programată și vizitarea Parcului Etnografic Romulus Vuia din municipiu.

Ziua de 4 mai aduce o nouă deplasare pe traseul Cluj-Napoca – Dej, Gherla, Nicula – Sic, urmată – a doua zi – de o vizită la Muzeul Mitropoliei Ortodoxe și un tur ghidat Cheile Turzii, precum și Salina Turda.

Județul Cluj se mândrește ca faptul că are multe monumente, instituții de cultură și un patrimoniu valoros. Municipiul Cluj-Napoca a devenit în ultimii ani o zonă des vizitată de turiști, atrași atât de artiștii internaționali care vin la Festivalul Untold cât și de cei care se bucură de proiecțiile de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

ANAT este asociația patronală a agențiilor de turism din țara noastră care are peste 500 de agenții de turism – membri activi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*