FOTO Ultimele pregătiri pentru ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, la Romexpo

ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT, în calitate de partener strategic, Organizația Patronala a Turismului Balnear din România – OPTBR, Federația Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, și Asociația Națională de Turism Rural și Ecologic – ANTREC, organizează în perioadă 22-25 Februarie, cea de-a 39-a ediție a Târgului de Turism al României, Ediția de Primăvară

Organizat de Romexpo de două ori pe an, târgul va prezenta cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale. De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu.

Ediția de primăvară a Târgului de Turism se va desfășura în 2018 într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le va inaugura în toamnă anului 2017 – Pavilionul B2. B2.Av o suprafața totală de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*