La Târgul de Turism se lansează patru noi rute aeriene între România și Italia

Atenţionare de călătorie în Italia

Cu ocazia Târgului de Turism al României, Ernest Airlines se prezintă pe piața din România prin lansarea a patru noi rute care vor lega Bucureștiul de Verona și Genova și Iași de Verona și Cuneo.

Compania italiană cu baza la Milano Malpensa va începe zborurile începând cu data de 22 iunie și își propune să ofere servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Zborurile vor fi operate cu Airbus A320 / A319 cu o configurație completă de 180/141 de locuri “full economy”.

Ernest Airlines este o companie aeriană „tânără“ din Italia care și-a început operațiunile în cursul anului 2017. „Flota“ este compusă din două avioane, un Airbus A319 și un A320, existând probabilitatea ca alte două aeronave Airbus A320 să fie achiziționate de companie în decursul acestui an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*