Ministerul Turismului, premiere la Târgul de Turism al României

Militarii din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazu“ vor avea un moment special la Târgul de Turism

Cea de-a 39-a ediție a Târgului de Turism al României își deschide porțile în perioada 22-25 februarie, la Romexpo. Cei care vor trece pragul Târgului de Turism vor fi captați de momentele unice pregătite la standul Ministerului Turismului.

Pavilionul este încadrat de o reproducere a porții cetății din Alba Iulia. În cadrul evenimentului, spectatorii vor avea parte de un moment special. La standul Ministerului Turismului va avea loc o punere în scenă a primului schimb de gardă de la Poarta Cetății Alba Carolina, din 1 decembrie 1918. Mai mult, pentru prima dată, la standul Ministerului Turismului, vor fi prezenți reprezentanții Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazu” din cadrul Ministerului Apărării Naționale, care vor susține un moment special de mânuire a armelor.

Startul târgului va fi marcat de un moment emoționant. Nicolae Furdui Iancu va intona imnul național la standul Ministerului Turismului. Tot acolo, în cele 4 zile ale târgului, vizitatorii vor fi întâmpinați și de membri ai Ansamblrilor „Transilvania” și ,,Junii Sibiului”, precum și de meșteri populari. Artistul ceramist Daniel Leș va susține mai multe demonstrații de olărit tradițional.

Târgul de Turism al României este cel mai important eveniment la nivel național dedicat industriei turismului și se desfășoară pe o suprafață totală de 27.000 de metri pătrați

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*