FOTO Marea Neagră, spectaculoasă pe timp de furtună

Pescărușii, albatroșii și alte păsări marine se lasă cu greu convinse să se ridice în aer. FOTO Cătălin Schipor

Pentru mulți români, Marea Neagră înseamnă doar vară, soare, bronz și distracție. Totuși, Marea Neagră are mai mult de atât de oferit. Spectacolul pe care îl oferă iarna are un farmec aparte.

Dacă în general, apa mării este albastră și în zilele calme se poate vedea în unele zone chiar și nisipul de pe fundul apei, furtuna ne dezvăluie de unde îi vine numele de Marea Neagră. Apa își schimbă culoarea, devenind tot mai închisă. În astfel de momente, țărmul este inundat, iar păsările marine stau zgribulite pe mal, puține fiind cele care îndrăznesc să se aventureze în larg.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*