FOTO VIDEO Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, locul 2 în lume la calitatea serviciilor în clasamentul Turkish Airlines

Premiul Turkish Airlines a fost primit de Gunes Tanay, managerul Turkish Airlines Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Premiul Turkish Airlines a fost primit de Gunes Tanay, managerul Turkish Airlines Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost felicitat de Turkish Airlines pentru serviciile oferite călătorilor ce pleacă de aici folosind avioanele companiei de zbor turcești. Sucursala constănțeană a corporației Turkish Airlines s-a clasat pe al doilea loc în ierarhia stațiilor folosite de operatorul aerian turc, iar creșterea de volum și trafic de pasageri față de anul precedent a fost uluitoare. Și cum călătoriile aeriene nu funcționează bine dacă aeroportul nu funcționează bine, succesul a fost împărțit cumva între compania aviatică și oamenii de la sol.

“Cu toții am muncit din greu și am dat mereu 110% pentru a atinge țintele și pentru a depăși așteptările clienților. Cifrele și vânzările noastre au crescut cu 56%, echipa noastră fiind mai puternică, iar eforturile noastre au fost recunoscute la cele mai înalte niveluri: Turkish Airlines Constanța a câștigat locul al doilea în topul celor mai bune sucursale în 2017, “Excellence Ground to Sky” – o ceremonie anuală organizată de corporația Turkish Airlines în onoarea celor mai performante sucursale din întreaga sa rețea globală”, a spus Gunes Tanay, Managerul General de la Turkish Airlines Constanța.

Turkish Airlines a deschis relaţia Istanbul – Constanţa şi retur pe aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu pe 7 iunie 2013. Primul avion a aterizat la Kogălniceanu într-o zi de vineri la ora 11, având la bord reprezentanţi ai companiei aeriene turce, oameni de afaceri, dar și ziarişti din Turcia. Colaborarea cu autoritățile române a fost bună tot timpul, iar sucursala locală a operatorului aerian a crescut continuu de atunci, an de an, ajungând acum la cifre de trafic de pasageri nesperate. Clasamentul ”Excellence Ground to Sky ” este întocmit de Turkish Airlines și cuprinde toate aeroporturile din cele 118 țări în care operează compania aeriană.

“Mulțumim doamnei Gunes Tanay că ne-a ținut în priză tot timpul să putem ajunge la acest vârf, pentru că am demonstrat încă o dată că – chiar dacă nu avem curse extraordinar de multe – putem să oferim servicii de calitate. Mulțumesc angajaților pentru că, fără ei, nu se putea realiza acest lucru și nu în ultimul rând Consiliului de Adminsitrație, Consiliului Județean și presei, dar și agențiilor de turism”, a spus Bogdan Ionuț Artagea, Director General al Aeroportului Kogălniceanu.

La ceremonie au fost prezenți reprezentanți ai Consulatului Turciei la Constanța, ai Consiliului Județean Constanța, Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură și ai asociațiilor de profil.

“Unul din obiectivele noastre la Constanța este de a dezvolta relațiile economice și relațiile din domeniul transportului dintre România și Turcia. Zborurile care se efectuează de pe acest aeroport reprezintă unul din lucurile bine realizate și știm că în 2017 aceste zboruri s-au înmulțit datorită muncii în echipă a aeroportului și a companiei Turkish Airlines”, a declarat Uygar Mustafa Sertel, Consulul Turciei la Constanța.

 

“Sunt mândră că un obiectiv strategic cum este aeroportul care funcționează în județul nostru a fost recunoscut ca fiind performant. Mândria este cu atât mai mare cu cât această recunoaștere a profesionalismului echipei manageriale de la Mihail Kogălniceanu și a echipei de la Turkish Airlines Constanța vine din partea unuia dintre cei mai mari operatori privați și extrem de exigent”, a adăugat Mirela Florența Matichescu, Administratorul Public al județului Constanța.

Invitatul-surpriză a fost Horia Constantinescu de la Protecția Consumatorului.

“De un an de când eu ocup postul acesta de conducere, nu am avut nicio plângere referitoare la serviciile prestate de/pe acest aeroport, ceea ce înseamnă că lucrurile stau de la superlativ în sus. Ne bucurăm să vedem că sunt oameni care luptă în continuare pentru a atrage turiști pe litoralul românesc și în județul Constanța. Permiteți-mi o glumă, să spun că mi se pare cel mai sigur aeroport pentru că are și baza militară americană lângă el, ceea ce-i adaugă un plus de siguranță”, a detensionat atmosfera sobră, Directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

Turkish Airlines este compania aeriană națională a Turciei, fondată în 1933. Face parte din alianța aeriană Star Airlines alături de alte 25 de companii aeriene din întreaga lume. Zborurile sale de pe aeroportul internațional Constanța aduc oportunităţi noi pentru revigorarea turismului de afaceri şi de plăcere spre litoralul românesc, dar sunt și binevenite pentru călătoriile românilor, care nu mai sunt nevoiţi să treacă prin aeroportul de la Otopeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*