Valeriu Ștefan de la Velmar Dreams este din nou președinte al regiunii ANAT Sud – Muntenia

Valeriu Claudiu Stefan, noul președinte ANAT Sud. FOTO Facebook
Valeriu Claudiu Stefan, noul președinte ANAT Sud. FOTO Facebook

Un om cu o experiență de 15 ani în domeniul turismului. Valeriu Claudiu Ștefan va conduce și pentru următorii 2 ani destinele ANAT Sud Muntenia. El a fost ales ca președinte al acestei regiuni pentru mandatul 2018 – 2020. Prntre prioritățile anunțate de Ștefan se numără: creșterea implicării membrilor ANAT și organizarea unui târg de turism.

În scrisoarea sa de intenție depusă odată cu anunțarea candidaturii, Valeriu Ștefan spunea că este absolvent al unei facultăți de turism și apoi al unui master în Turism Internațional. A început ca și agent de turism și acum este manager al agenției Velmar Dreams.

El a ocupat funcția de prim-vicepreședinte AND Sud între 2013 și 2015 și apoi a fost pentru încă 3 ani președinte.

În mandatul nou, Ștefan și-a propus să mențină transparența și să creeze un grup de lucru în cadrul Regiunii ANAT Sud. Tototdată el vrea să atragă cât mai multe agenții de turism în asociația patronală. Organizarea unui târg de turism la Pitești este și ea o prioritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*