GoNEXT TV: Ștefan Paul Ivanov, discuție despre turismul în Sulina și cum poate fi petrecută acolo o vacanță în orice anotimp

Ștefan Paul Ivanov. FOTO Adrian Boioglu

Ștefan Paul Ivanov, președintele Asociației operatorilor navelor de agrement și transport rapid, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, el a vorbit despre asociație, cine a înființat-o, care este scopul ei și a spus că aceasta îi reprezintă pe conducătorii de ambarcațiuni nu doar din Delta Dunării, ci de peste tot de la Dunăre.

Ștefan Paul Ivanov a discutat despre infrastructura în porturile de la Dunăre și despre cum pot colabora autoritățile cu cei care oferă transport de agrement, dar și utilitar.

În cea de-a doua parte a emisiunii subiectul discuției a fost Sulina, având în vedere că invitatul este din acest oraș.

Ștefan Paul Ivanov a explicat că turismul în zonă nu este afectat de bombardamentele Rusiei asupra Ucrainei și a prezentat câteva idei despre ce ar trebui făcut pentru ca orașul să se schimbe.

De asemenea, Ștefan Paul Ivanov a oferit și câteva variante pentru a putea petrece o vacanță în Sulina în orice anotimp.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*